вторник, 11 июня 2019 г.

Казок на світі так багато, то ж спробуй всі їх пригадати


Для школярів, які відвідують оздоровчий майданчик в бібліотеці проведено конкурсно-розважальну програму. Для залучення до літнього читання для дітей облаштовано виставки «Ура, канікули», імпровізований «Острів пригод» на якому зібрано твори великих казкарів світу. Під час презентації виставки дітям сподобалися цікаві факти із життя зарубіжних письменників.
В ході заходу учасники із задоволенням відгадували загадки із чарівної скриньки, так як героїня твору «Мудра дівчина», та отримували за правильну відповідь солодкі призи. Подорожуючи сторінками казок діти допомогли Попелюшці потрапити на бал, виконавши її прохання допомогти розділити зерна. Відвідавши острів із казковим  деревом читачі прикрасили його стрічками, саме так як в казці про Бабу Ягу і «зібрали плоди», але  із зав’язаними очима, так як плодоносить дерево тільки в темноті.
На закінчення програми для дітей проведено арт-терапію «Літаємо у мріях», під час якої вони уявили себе казкарями і створили чарівні образи в спільному креативному малюнку.



 

 





Комментариев нет:

Отправить комментарий