четверг, 11 мая 2017 г.

Заходи до Дня Перемоги над нацизмом в Синівській сільській бібліотеці-філії

З нагоди відзначення Дня Перемоги над нацизмом у Другій Світовій Війні працівники книгозбірні провели ряд заходів.
В бібліотеці організовано виставку-хроніку «Воєнні світлини розповідають», яку переглянули читачі, усіх відвідувачів було проінформовано про акцію «Прочитай книгу про війну» та залучено взяти в ній участь.
Під час відвідування мешканців будинку-інтернату для людей похилого віку бібліотекарями проведено годину-спілкування «тільки пам'ять не сивіє». В ході заходу всі зацікавлено переглядали літературу, запропоновану працівниками книгозбірні, ділилися спогадами про відзначення Дня перемоги та значенням цієї пам'ятної дати в своєму житті.  Хоч, на жаль, серед учасників і не було ветеранів, але «діти війни» розповідали про своє нелегке життя у воєнний час. Захід пройшов змістовно і цікаво, учасники отримали позитивні враження та дякували бібліотекарям за візит і увагу до них.
         До Дня пам'яті та примирення з учнями школи проведено огляд літератури «Біль обернений у слово». Символом цього дня є червоний мак і тому для дітей працівниками бібліотеки організовано майстер-клас по виготовленню квітів.  Вшановувати День Перемоги важливо не тільки для старшого покоління, а необхідно пам'ятати й молоді, особливо якою ціною і втратами вона була здобута.







            

Комментариев нет:

Отправить комментарий